2024-12-10
🌟 阿闲泰 - K11 Art Mall 🌟🍚 *卤水猪肉饭配溏心蛋*今日我哋叫咗呢个卤水猪肉饭,配上溏心蛋,味道真系一流。猪肉嫩滑入味,溏心蛋流心十足,饭香扑鼻,每一口都系享受。🍛 *泰式黄咖哩杂菜饭*泰式黄咖哩杂菜饭,咖哩味道浓郁,杂菜丰富多样,咖哩酱汁入味又唔会太辣,非常适合各类口味嘅食客。🥢 *米纸卷猪肉小食*呢个米纸卷猪肉小食,外皮薄而弹牙,内馅猪肉鲜嫩多汁,搭配特制酱汁,口感丰富,非常美味。🍢 *照烧猪肉串小食*照烧猪肉串,烧得刚刚好,猪肉外脆内嫩,照烧酱汁甜而不腻,每一串都系极致享受。☕ *班兰鲜奶咖啡*班兰鲜奶咖啡香气扑鼻,班兰叶嘅香味与咖啡完美结合,口感香滑,系一款清新嘅特饮。🥤 *泡沫泰式奶茶*泡沫泰式奶茶,香浓奶茶配上丰富嘅泡沫,每一口都系享受,冰凉消暑,非常适合夏天饮用。🏠 餐厅装修非常华丽,超多打卡位,中间仲有一个超大月球,可以打卡影相,真系超靓!另外,佢哋呢度仲有红白餐酒提供,又或者可以叫啲特色饮品,选择非常多样。📍 地址:尖沙咀河内道18号2楼219号舖K11购物艺术馆#阿闲泰 #K11ArtMall #泰国菜 #卤水猪肉饭 #泰式黄咖哩 #米纸卷猪肉 #
🍚 *卤水猪肉饭配溏心蛋*
🍛 *泰式黄咖哩杂菜饭*
🥢 *米纸卷猪肉小食*
🍢 *照烧猪肉串小食*
☕ *班兰鲜奶咖啡*
🥤 *泡沫泰式奶茶*
📍 地址:尖沙咀河内道18号2楼219号舖K11购物艺术馆
#阿闲泰 #K11ArtMall #泰国菜 #卤水猪肉饭 #泰式黄咖哩 #米纸卷猪肉 #照烧猪肉串 #班兰鲜奶咖啡 #泡沫泰式奶茶 #餐厅推荐 #香港美食 #打卡圣地
希望大家都可以嚟试下呢间高质素嘅泰国餐厅,享受美食同时打卡影相!🍚🍛✨