嘴馋既我,每当心思思又想放题又想打边炉既时候一定会黎八幡屋,一次满足哂我两个愿望最念念不忘系佢呢度既海胆龙虾汤,真系落足料,清清地又不失鲜甜,唔系度度有咖!入座送一碟澳洲和牛,雪花分布均匀,质感细嫩,+$100仲有得任食,再加时30分钟晏昼时间废事食得咁奢侈,就加左呢款平少少既特选美国牛肉估唔到真系出面买一饼近百既靓牛,食三四碟都回本!怕肥牛太heavy既建议俾多少少钱转特选,油脂分布无咁多,口感更好。一排无黎仲多左唔少新野,有自助配料吧同前菜吧,想食几多自己夹,唔怕唔知份量嗌完食唔哂有多款丸类,仲有生鸡蛋任拎,好少任食边炉有!!呢样加分三文鱼腩、鸡件大大件,好新鲜,无雪味打边炉打到咁上下寡寡地,当然要食下放题料鱼生类新鲜,特别系三文鱼同剑鱼腩,肥美肉厚,色泽光亮。炸物即叫即炸,新鲜热辣,芝士虾丸虽然芝心唔算多,但真系有虾味,口感几爽。必食既串烧帆立贝同鸡肉,裙边位烧到脆脆地好香口,大只饱满;鸡串成串都系肉,唔似得有啲得肥膏同皮!依家做梗promo,连生蚝都有得食半打都系$100,生蚝入口好重海水味,偏咸口,加左柠檬汁岩岩好,口感好滑好creamy,最紧要唔腥食到咁上下先知原来仲有熟食
海胆龙虾汤
澳洲和牛

美国特选牛肉

晏昼时间废事食得咁奢侈,就加左呢款平少少既特选美国牛肉
估唔到真系出面买一饼近百既靓牛,食三四碟都回本!
美国特选牛肉

有多款丸类,仲有生鸡蛋任拎,好少任食边炉有!!呢样加分

三文鱼腩、鸡件大大件,好新鲜,无雪味
打边炉打到咁上下寡寡地,当然要食下放题
鱼生类新鲜,特别系三文鱼同剑鱼腩,肥美肉厚,色泽光亮。

即开生蚝

依家做梗promo,连生蚝都有得食

食到咁上下先知原来仲有熟食吧,烧茄子、牛柳粒全部好吸引呀
可惜个胃已经无位摆。
下次黎既时候一定要留肚,估唔到二百零蚊有咁多款野食,任食黎讲呢间绝对抵食
2019-03-25
海胆龙虾汤