2023-12-24
{The Truffle - $178}今日佢哋赤柱圣诞市集,麻甩佬都要应吓节有仪式感!感受吓圣诞嘅气息!去到呢啲鬼佬feel嘅地方,食Pizza 融入下个气氛!食 #DoughBros ! DoughBros 系我最钟意嘅Pizza 店之一!今日叫咗黑松露Pizza! 上面铺满美味嘅火箭菜!下一层就芝士,再下一层就系蘑菇同埋黑松露!再下一层就系烤到极度松脆嘅薄饼!呢个Pizza仲可以点埋黑松露酱黎食!成件事极度邪恶,完全冇办法想像呢个系一个素食pizza, 一粒肉仔都冇!两个人超高速就将成个Pizza鲸吞落肚!渡过一个饱饱嘅圣诞!美味程度:😋😋😋😋😋环境指数:🎇🎇🎇番食机会:🦍🦍🦍🦍📍 #Dough Bros Pizza & Doughnuts (赤柱广场) (赤柱)赤柱佳美道23号赤柱广场地下G08B号舖
美味程度:😋😋😋😋😋
环境指数:🎇🎇🎇