2018-06-06
呢间台湾过江龙 (橘炎胡桐),我想试左耐了,适逢男友今日放早可以陪我食晚饭台湾,就去试下啦,我男朋友是日式烧肉腔~~呢间烧肉店一上到去台湾店员已经好热情咁打招呼,真系好台湾呀,果然有台feel.因为系平日我地等左15分钟就有位了,Lucky2人坐bar枱系用炭炉烧,呢个系我要黎橘炎的主要原因,而且仲无残癈餐,唔洗自己出手烧家,店内抽风做得非常好,食完都完全唔会身有烧烤味店员每一位都非常专业,服务有礼。抵赞好肚饿呀!先黎一份麻酱蛋沙律醒醒胃先~蔬菜好新鲜,麻酱好开胃同醒觉味蕾终于主打上肉了,牛舌系我地既最爱店员帮我地烧熟左仲会摆盘的,牛舌好爽,有弹性加上葱花真系鲜味大爆发,真系好有诚意我店❤❤西班牙猪肋条,好香,软林,肉质好鲜甜juicy男友话太好味要配返杯佢最爱我suntory 啤先过足烧肉引。menu上有一款叫达拉斯的牛肉,超级好味,食烧肉要配一些返先够完美~~甜品我地叫左 一份 托斯特芋泥卷,系令我俩都好惊喜我一份甜品,以为只系芋泥,没什么特别,原来它是用面包卷著芋泥再慢火烤热,店员系好有心机咁慢慢烧,真系好细心。 这是十分非常满意的一餐,虽然埋单要成千蚊,但食到如此高质同好ser
因为系平日我地等左15分钟就有位了,Lucky
店员每一位都非常专业,服务有礼。抵赞
西班牙猪肋条,好香,软林,肉质好鲜甜juicy
这是十分非常满意的一餐,虽然埋单要成千蚊,但食到如此高质同好service的店,是很值得的~~