由奥运站天桥行过去, 行到某一个角落, 就会见到而个餐厅外面有一条长长既人龙, 极少愿意排队既我, 睇到咁多人推介, 都想排利试下 食完觉得果然冇介绍错。那个卤排骨便当 $75卤排骨劲大块, 岩岩好盖满成个便当盒, 又好厚, 啖啖肉, 出面粉浆薄薄一层, 味道都调得惹味, 除左主角排骨外, 配菜都十分出色, 有5款, 都好好食, 最有印象系茄子同粉丝, 好入味, 必叫!车投炭焙乌龙厚奶茶 +$9重炭焙味, 味道好香浓, 钟意奶茶唔会太甜, 唔会饮饮下已经好漏同饱凤梨冬瓜茶 $32酸酸甜甜, 菠萝味道都唔会好假, 因为冇跟餐, 所以价钱会偏贵盐酥甜不辣 $18烟烟韧韧, 好食, 但如果厚少少, 口感会更好黄金流心鱼蛋 $25流心效果好好, 出面就系普通鱼蛋, 入面流心金莎, 香浓, 偏甜左少少, 要小心趁热食

那个卤排骨便当 $75

车投炭焙乌龙厚奶茶 +$9

凤梨冬瓜茶 $32

盐酥甜不辣 $18
烟烟韧韧, 好食, 但如果厚少少, 口感会更好

黄金流心鱼蛋 $25
可能系香港最好食台式便当, 配菜有诚意