2017-09-19 739 浏览
大部份香港人做嘢都好忙,食饭时间亦都唔好多,所以一份快靓正嘅午餐对于打工一族来讲系非常重要。系午餐时间经过APM,见到有好多OL排队等位食饭,由于我自己唔想等太耐,所以我就选择买外卖。今次order左呢份外卖三文治,等候嘅时间大概只系需要5分钟左右,喺繁忙时间嚟讲,都算系好快蜜味火腿。车打芝士。蘑菇配意大利包一份$54,份量嚟讲系足够一个女仔当lunch,但系$54我就觉得有小小偏贵(但如果去到中环嘅话,呢份三文治$54又会变得合理🤷🏻‍♀️)而味道方面,都食得出里面嘅材料系新鲜嘅,蘑菇juicy,芝士份量十足,面包不会焗到又干又硬,唔错呢份lunch 无论系上菜速度,味道,又或者系份量,其实我都觉得满意嘅唯一要挑剔嘅就只系价钱。或者下次试吓佢哋嘅意粉啦,意粉嘅价格相对地就好似比三文治经济d,而且仲饱肚d添

蜜味火腿。车打芝士。蘑菇配意大利包

外卖自取