2018-11-07
今日同男友庆祝纪念日 其实都是想揾个藉口食下好野 谂起同事有次影佢相影得好震撼同样好似好好食 所以问佢边间餐厅 本身想订琴日但临时有事 所以用eatitgo订埋今日有折 满心期待去食Welcome drink 有酒系特别既我叫左刺身328果set 男友叫左298寿司果set 加埋枝豆 枝豆我觉得佢好似唔新鲜定佢煮得太淋刺身同寿司佢都用果个架开头我见openrice朋友写话佢唔够新鲜 唔好食我见到我明点解刺身同寿司佢都似冇咩分淡浓咁放同埋我同男友既油甘鱼有少少腥 可能唔够新鲜或系果个位系咁我既海胆汁太浓 盖左海胆鲜味拖罗就好肥好食我跟既鱼生饭系碎拖罗饭 但色系深红色 唔似平时在千两同其他地方食既果只色 似唔新鲜男友既乌龙面我食左一口 普通面但汤鱼味好腥总之以呢个价钱食完就觉得普通唔会想返转头因为见隔离位既串烧好好食本身又是牛舌迷同埋见佢个鸡棒串烧好靓叫左黎试反而呢个好惊喜好好食🙈埋单因为eatitgo悭左二百几Per head 唔驶300坦白有折呢个价钱系可接受冇折我同openrice commenter 一样都是去千两或去其他居酒屋如果我返去食第二次 都是想试佢既鳗鱼饭同埋其他串烧而唔
Welcome drink 有酒系特别既
Per head 唔驶300
坦白有折呢个价钱系可接受
冇折我同openrice commenter 一样
都是去千两或去其他居酒屋
如果我返去食第二次 都是想试佢既鳗鱼饭同埋其他串烧而唔系食寿司刺身
另外佢请既waitress/waiter都是比较细个但好勤力做野
刺身set 加寿司set
串烧