. 红桥去得多😇谂住食道拉面🍜点知卖哂😭😭呢间开左半年左右车仔面未食过😃见同隔离海兴厨房同名食过海兴厨房都唔错又有镬气👏🏻即管做下白老鼠🤪🍜车仔面可拣2种味作为汤底👻试左声称无味精猪骨汤同沙嗲🙌🏻呢个配搭几好 清甜又带啲惹味🤗无腩汁咁重口味既🥲最后悔叫左秘制辣酱 倒埋落碗面到😖个酱好普通仲破坏左个汤底 不建议拣辣酱😵不过佢有得拣辣菜蒲😍呢个真系睇得出系自家整👍🏻咸酸辣 齐晒 必点!🐷瑞士汁猪扒&鸡翼🐔入味就基本🥹鸡翼唔系浸到淋哂一咬就甩骨果只😃我比较喜欢仲有咬口既鸡翼👍🏻猪扒厚薄适中、似炸完再调味、唔干身的👏🏻赞!🥕罗白极清甜!无渣!唔同良景某车仔面关东煮😄两间既罗白都高到推介🥳🍗其他𩠌仲叫咗牛坑腩、猪大肠、腩肉👈🏻呢啲𩠌基本上冇乜调味、重口味人士就要叫瑞士汁既𩠌啦😊前身系较时尚装修既越南菜😃有卡位 环境光猛坐得好舒服💡问左员工 话系对面海兴厨房有关连既😇食过两间都ok既平民小店🙌🏻可以试吓 可能无期望就有惊喜🤭———————————————— 海兴车仔面📍 屯门青菱径7号华兴大厦地下📆星期一至日:未有资料
. 红桥去得多😇谂住食道拉面🍜点知卖哂😭😭
呢间开左半年左右车仔面未食过😃见同隔离海兴厨房同名