2022-04-08
🍴美食资讯🍴烧肉酱烧肋骨($168)哩间嘅烧肉酱搽得几足,食落啲猪肋骨都够味,而且肉质都算软,唔错👍然而佢啲薯条我更加钟意🍟系果种普通得黎你就系觉得佢好好味,搞到我系咁食🤤系撒左盐粒嘅粗薯条!四重芝士波菜puff pizza($98)系超级超级超级好食嘅酥皮pizza🍕讲真,哩次系我同腩王子第一次食酥皮底嘅pizza🙈一口咬落酥皮酥脆,连埋满满嘅馅料,芝士拉埋丝,系幸福嘅味道啊🤤🤤由于我地见叫左嘅猪肋骨已经系肉,于是pizza就不如叫个素嘅黎试下。向来几乎唔食素嘅我地,都一致对呢个pizza比好高嘅分数🙇🏻♀️🙇🏻♂️二重邪恶sweet crepe($78)哩间餐厅最出名就系食可丽饼,有分甜同咸嘅两种。个晚我地叫左个甜嘅可丽饼作为甜品😎如同佢个名一样,哩个可丽饼系极邪恶😈可丽饼里面搽满Nutella酱,上面系一粒粒烧过嘅棉花糖,再淋少少朱古力酱🍫 系致肥嘅组合,但系又好味到你唔想停🥺 Nutella嘅榛子味好出,食果阵沾少少消化饼饼碎,令到口感更加丰富😋热情果梳打($38)杯梳打反而略为失望,好明显系啲水果味糖浆冲出黎🥲本来以为有啲热情果籽咬下,睇黎系我一厢情愿☺️🤗——————————
烧肉酱烧肋骨($168)
四重芝士波菜puff pizza($98)
二重邪恶sweet crepe($78)
热情果梳打($38)
————————————————————
👑评分
味道:4/5
环境:3.5/5
价钱:3/5
份量:4/5
服务:4/5
会否推荐:会
加拿大过江龙餐厅,卖点除左有可丽饼,仲有佢地嘅酥皮pizza同雪糕!基本上叫嘅野食都好好味,腩王子大叫会再encore🤴🏽地方都宽躺,坐得几舒服。
———————————————————