🔅🍴👧🏻🧒🏻同朋友喺港岛区食饭,揾到间环境同食物都好唔错嘅餐厅,非常满意! 下次再encore😋🔅炸鱿鱼须 新鲜炸起热辣辣,外衣酥脆,内里爽口弹牙,唔会太油🦑调味都啱啱好,仲可以点沙律酱一齐食,真系食到停唔到口!送酒一流☺️份量比想像中多,性价比高! 🔅蚬肉扁意大利面蚬肉鲜甜大只,有海水味,有成十只唔使争食🤣加上蒜油辣椒调味,惹味得嚟唔会觉得好Heavy!面嘅口感软硬适中🔅猪鞍配芥末籽烧汁伴薯角 外层网烧香口锁住肉汁,熟度啱啱好,食落肉质系好软嫩,唔会干柴!好juicy🤤其实就咁食已经好好食,有足够调味😋加烧汁就系另一种享受,汁味道比较浓,适合重口味人士仲有啲蕃茄仔伴菜,酸酸甜甜,薯角当你都系我最爱啦🤤🤤喺咁Relax嘅环境 当然要叫返杯Cocktails慢慢品尝🍹🍸Girls talk chill talk实要有drinks嘅🍸 Oolong-chi 🍹Lavender Haze 两杯味道都好唔错,适合打卡之余,仲好味添好fresh 又易入口 可易饮多几杯另外闻到咖啡香都好吸引,下次日头去要试咖啡!咁饮唔饮得😂同埋bra枱都有🍻🍺可以chill
🔅🍴👧🏻🧒🏻

同朋友喺港岛区食饭,
炸鱿鱼须

🔅炸鱿鱼须

份量比想像中多,性价比高!
蚬肉扁意大利面

🔅蚬肉扁意大利面

蚬肉鲜甜大只,有海水味,有成十只唔使争食🤣
加上蒜油辣椒调味,惹味得嚟唔会觉得好Heavy!
面嘅口感软硬适中
猪鞍配芥末籽烧汁伴薯角

🔅猪鞍配芥末籽烧汁伴薯角

其实就咁食已经好好食,有足够调味😋
加烧汁就系另一种享受,汁味道比较浓,适合重口味人士
仲有啲蕃茄仔伴菜,酸酸甜甜,薯角当你都系我最爱啦🤤🤤

🍸 Oolong-chi
🍹Lavender Haze
两杯味道都好唔错,适合打卡之余,仲好味添
好fresh 又易入口 可易饮多几杯

另外闻到咖啡香都好吸引,下次日头去要试咖啡!咁饮唔饮得😂
同埋bra枱都有🍻🍺可以chill
2023-10-05