餐厅: 呷哺呷哺 (The ONE)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-11-24 136 浏览
尖沙咀The One 新开左间台式火锅,即刻约埋朋友去试下。90分钟用餐时间,有六款汤底十一个餐选择。汤底全部都系鸳鸯锅,有一小格系独有嘅养生菌菇锅。可以当汤饮,又可以当汤底打边炉。有多款面供选择,王子面绝对系台式火锅必食。仲有自助冰Q粉。⚓️🐮尚青海陆套餐 $208(金汤酸菜锅(六选一),养生菌菇锅,尚青海鲜盘,乐活蔬菜盘,美国特选级牛肩胛肉眼(三选一))🧋冷阿华田珍珠奶茶 +$9成个餐份量都多,海鲜有蚬,鱼片,虾,扇贝,鱿鱼。蔬菜盘大大盘,福袋好特别,入边有章鱼,另外有蜂巢豆腐,花菇,金菇,蕃茄,红竹萝卜,贡丸,芋头,鸡髀菇,翠肉瓜,仲有只好特别好似蛋角嘅饺子。食哂全部劲饱。酸菜汤底都唔错。但菇汤就同边炉有d唔夹,但佢系有好多菇粒,当汤饮系唔错。阿华田珍珠奶茶感觉冇咩奶茶味,似阿华田加珍珠,入边系细珠,个人觉得感觉几match, 好饮而且好大杯。🐷滋选猪肉套餐 $158(麻辣灵魂锅(六选一),养生菌菇锅,巴西猪肩肉,乐活蔬菜盘)🥤冰茉莉绿茶猪肉套餐嘅猪肉份量就稍稍俾牛肉餐少一啲,蔬菜盘就一样咁大份,另外多左猪红。朋友就话佢嘅猪红好食。麻辣锅嘅味道都好味。冰茉莉绿茶亦都系大大杯。除咗套

⚓️🐮尚青海陆套餐 $208
🧋冷阿华田珍珠奶茶 +$9

🐷滋选猪肉套餐 $158
🥤冰茉莉绿茶

冰茉莉绿茶亦都系大大杯。

除咗套餐之外,佢仲有小食叫。包括响铃啦,猪红啦等等。而当日我哋因为食得太饱,所以都冇食到冰粉Q。

总结,份量多,价钱实惠。如果座位方面可以同隔篱坐得冇咁近,同埋唔使望到对面枱会比较冇咁尴尬。虽然话食90分钟,不过当日食完都冇赶我哋走。唔会太chur。当日都见到唔少人自己一个嚟食,可能因为佢有好多面壁位。自己一个食都好适合。