2022-05-25 244 浏览
间舖个名好特别,装修都好靓😍 见到网上嘅人都系叫佢嘅打卡able 吐司🍞 但我好肚饿,所以就嗌便当试下~💛夜市士林香肠便当 ($52)便当会跟送饮品🥤 香肠系脆皮,外面应该有啲蜜汁,好好味😳 配料方面,鲁肉几好食,份量都唔算少😋 鲁蛋就冇太特别,入面有1-2件小豆干,都几入味👌🏻而是日精选配菜系酸菜同埋木耳,酸菜比较酸,似平时食酸辣米线嘅酸菜(我接受到,但🐡觉得酸咗少少)木耳第一啖食好似冇乜味,食食下就有啲苦😥 我同🐡都觉得苦到有啲怪💛盐酥一口鸡便当($52)🐡:鸡size真系一口鸡👍🏻 因为有啲话就话一口鸡,但最尾出到嚟依然系劲大旧 (特别最近我生飞滋,有一边食唔到啲好大件/好多汁嘅嘢😭)🐡:几好食,几滑同偏向juicy,炸粉唔算厚💛芝士蛋饼(餐+$15)餐牌上面嘅台式蛋饼都系两种味mix,例如芝士玉米蛋饼,而跟餐叫嘅话就净系可以追加单口味蛋饼,可以自己选择😍 我哋就拣咗芝士蛋饼🧀入面有好多芝士,仲有块蛋系入面🥚 个皮系好烟韧,有少少焦脆,好好咬😋
夜市士林香肠便当

💛夜市士林香肠便当 ($52)

盐酥一口鸡便当

💛盐酥一口鸡便当($52)
🐡:几好食,几滑同偏向juicy,炸粉唔算厚
芝士蛋饼

💛芝士蛋饼(餐+$15)

外卖自取
夜市士林香肠便当