餐厅: 茶木‧台式休閒餐廳 (iSQUARE國際廣場)
资讯:

2018-02-23 255 浏览
又到Happy Friday, 返埋今日又可以休息下,一于约埋同事一齐去食好嘢,去到isquare 楼上的茶木,门口已经有人等紧位,立即攞张飞等,好彩等左五分钟左右就有位午餐选择多,有自选套餐,面餐,我就拣左自选套餐,有三样前菜,分别系卤水蛋半只,芽菜,卤水鸭肾,另外主食系医烧汁沙朗,再加埋碗肉燥饭,餐饮都有好多台式饮品,天气凉凉地,都系饮杯热嘅柚子茶。上菜位好近,所以就好快成份午餐送到,医烧汁沙朗三片,咬落有点韧,味道普通,肉燥饭反而较好,肉燥香,配埋前菜一齐食就好饱同事要个红烧牛肉面,主食要酥炸排骨,我试左一小块酥炸排骨,炸得香脆,又冇骨啖啖肉,好味过我的沙朗,下次我识得点拣柚子茶无惊喜,都系用一大樽柚子蜜冲出来,但又唔想加钱饮其他特饮😂