2021-06-15 171 浏览
最近虽然好热 但系都无阻我打边炉嘅心💛呢间台式火锅店主打一人一锅 有十二款口味可以拣 实有一款啱食😌每一锅都有劲多配料 大满足👅.📌牛乳美肌锅 $88呢个口味啱晒女仔食👧🏻配料有鸡肉片,花胶,虫草花,鲜淮山,芝士竹轮,花枝丸,娃娃菜,炸枝竹,鸣门卷,冬菇,金菇,蛋饺,芝士鱼豆腐,蜂巢豆腐😚花胶虫草花鸡呢个配搭一定冇得输 再加埋牛奶汤底 真系好夹🥛+$7转咗做卤肉饭🥰卤肉肥瘦均匀 味道唔算好浓 捞晒落啲饭到好好食✨.📌红曲蕃茄海鲜锅 $88每次见到蕃茄汤底就一定会食🍅呢款配料有广岛蚝,虾,蚬,蟹棒,花枝丸,蕃茄,娃娃菜,炸枝竹,鸣门卷,冬菇,金菇,蛋饺,芝士鱼豆腐,蜂巢豆腐😌感觉海鲜配料丰富啲 海鲜唔会话好腥 正正常常😎+$7转咗乌冬 配蕃茄汤一流🙌🏻劲钟意个蜂巢豆腐 索晒汤🤤.📌现切特级牛肉 $98另外加钱要多咗份牛肉😝虽然得几片 但系啲牛好靓 绝对抵食💓个牛味真系几浓🐮食落似牛肩胛 冇乜脂肪 肉质够晒嫩滑👍🏻.📌茉香奶绿(走甜)跟餐会送$28或以下嘅野饮🥤个茉莉花味都几香 奶味唔重 饮落都几fresh😗.📌四季春茶 (走甜)打边炉最啱就系饮纯茶 四季春茶底够晒浓 可以解腻🤓
📌牛乳美肌锅 $88
牛乳美肌锅
卤肉饭,乌冬

📌红曲蕃茄海鲜锅 $88
红曲蕃茄海鲜锅

📌现切特级牛肉 $98
现切特级牛肉

📌茉香奶绿(走甜)
📌四季春茶 (走甜)
打边炉最啱就系饮纯茶 四季春茶底够晒浓 可以解腻🤓

牛乳美肌锅