2023-08-16 11 浏览
台湾人气炸鸡排🐔店铺: 2派克鸡排地址: 红磡芜湖街123号海德豪苑地下及1楼C号舖有日行过红磡,见到劲长人龙,先知道原来开左间台式鸡排店,仲要系台湾十大鸡排连锁店😱😱全部都系落单即制,保证热呼呼又香🔥🔥餐厅嘅其中一个卖点系调味粉,芝士、麻辣、梅子、海苔、原味椒盐等,每款食物可以拣两种味,任君选择😆😆最钟意好过瘾嘅麻辣味。▫ 脆皮无骨鸡排🐔$38究竟台湾炸鸡排连锁店十强系咪真系咁好食? 餐厅嘅皇牌名物当然系炸鸡排,分鸡排同鸡腿两款。我拣咗鸡排,鸡扒份量超大而且很厚,由于是即叫即炸,外皮非常松脆!!!皮劲脆、肉劲滑!!! 加埋麻辣同芝士调味粉无得输!!!!😍😍▫ 百页豆腐 $25像鱼腐的质感,少少弹牙。所有嘢都系即叫即整非常新鲜,同海苔粉好夹。▫脆皮杏鲍菇 $22呢个都好正!脆皮杏鲍菇切完炸完之后都仲系大大粒,台湾既新鲜杏鲍菇食落超级有水份!同埋个炸皮真系炸得非常脆!真心推荐依间台式炸鸡店👍👍,无骨鸡排真系赢另一间台式知名鸡排连锁店😃😃• 整体•食物: 𝟺/𝟻环境: 𝟹.𝟾/𝟻
台湾人气炸鸡排🐔

店铺: 2派克鸡排