2024-11-12 0 浏览
#旺角美食 #小莲星呑食旺角🔻 阿木台湾面旺角豉油街60-102号鸿都大厦地下3-4号舖/食台湾菜嚟讲,阿木台湾面喺我心目中排名都好,真系好有台湾原味道,久唔久都想出去旺角食吓/🧃 麻酱拌面面条煮得啱啱好,滑溜又有咬口,口感一流,麻酱味道浓郁,带有阵阵花生香,配上葱花同黄瓜丝,清新又开胃/🧃 芝士肉松蛋饼蛋皮薄薄一层,包住浓郁嘅芝士同肉松,趁热咬落去即刻芝士拉丝!加埋咸香嘅肉松,食唔停口/🧃 古早炸排骨 卤肉拌面(套餐)炸排骨外脆内嫩,肉质鲜嫩,油脂香得来唔油腻。卤肉拌面就更正,卤汁入味,面条吸收咗所有精华,搭配埋排骨简直完美!/🧃 牛肉面 盐酥鸡 (套餐)牛肉面汤底好浓郁,牛肉软嫩,味道入得好透。盐酥鸡就外脆内嫩,加埋香料,咬落去超有口感/#food #foodie #hkfood #hkfoodie #foodporn #foodstagram #hkfoodblogger #foodblogger #foodlover
#旺角美食 #小莲星呑食旺角
🔻 阿木台湾面
旺角豉油街60-102号鸿都大厦地下3-4号舖
🧃 麻酱拌面

🧃 芝士肉松蛋饼

🧃 古早炸排骨 卤肉拌面(套餐)

🧃 牛肉面 盐酥鸡 (套餐)