2021-03-19 91 浏览
身份芋头控, 知道「你妳」主打台式料理, 仲有好多芋头做既食物选择! 呢日放工, 就专程去买外卖返屋企食啦! 「你妳」位置其实系近南丰中心对面嘅路德围,非常好揾。去到门口见到有好几个人等紧外卖, 我就睇下食咩先!首先肉松芋泥吐司就系必点啦! 但都要照顾下非芋头控嘅老公嘅, 见到有佢钟意嘅鲁肉饭, 即刻要叫个大嘅俾佢呀!等咗大约10 分钟就有啦! 肉松芋泥吐司呢个系我最期待嘅食品, 因为系有我最钟意嘅芋泥同肉松! 一咬落去, 因为系吐司嘅关系, 加上冻咗少少, 所以吐司偏硬。食落去, 肉松系咸加上芋泥系甜, 感觉有D 奇怪。肉松份量有D 少,  食到后面得返甜嘅芋泥, 如果加多D 会开心D。呢个吐司都算大份, 不过以性价比嚟讲, 就一般, 有少少失望呢。鲁肉饭 (大)份量大, 味道可媲美台湾味道。虽然芋泥肉松吐司有D 失望, 但系下次我会再试下其他食物的!

呢日放工, 就专程去买外卖返屋企食啦!

「你妳」位置其实系近南丰中心对面嘅路德围,非常好揾。

去到门口见到有好几个人等紧外卖, 我就睇下食咩先!
等咗大约10 分钟就有啦!

肉松芋泥吐司
呢个系我最期待嘅食品, 因为系有我最钟意嘅芋泥同肉松!
食落去, 肉松系咸加上芋泥系甜, 感觉有D 奇怪。

鲁肉饭 (大)
份量大, 味道可媲美台湾味道。

鲁肉饭

2021-01-28
10 分钟 (外卖自取)
鲁肉饭
  • 鲁肉饭 (大)