2023-06-17 80 浏览
最近🈶️朋友office搬咗去观塘📍佢带咗我黎呢间餐厅食正宗台湾菜💯呢间餐厅由台湾小食、台湾特色小炒、珍珠奶茶🧋等等都🈶️🈵️而且性价比高💯好食又抵食呀🥳🔪卤水拼盘 $78🌈样样卤水我哋都想试吓😋所以我哋就拣咗呢个乜都🈶️卤水拼盘喇✅拼盘𥚃面🈶️卤水蛋🥚卤水豆腐🧈卤水大肠🐷卤水猪耳🐖卤水好入味💯而且拼螌都算大份🈵抵食👍🐷古早味肉燥饭 $38🌈呢个古早味肉燥饭系用猪下腿肉嘅绞肉整嘅🐷肉燥饭入口够甘香 猪下腿肉入口即溶化💯味道口感香嫩👍配饭一流呀✅🐖惹味肉燥干拌板条 $42🌈佢哋嘅面条系台湾空运直送架✈️我见到呢个干拌板条咁特别就叫咗黎试吓😍呢个板条口感似食紧河粉😋但比河粉更有咬口👍型状系一片片正方型滑嘟嘟🥳仲啖啖都有肉燥添💯正呀喂🥳🍐桂园雪梨茶 $28🌈佢哋嘅自家制嘅桂园雪梨茶味道唔会好甜👍而且味道够浓🔥真材料实料💯养身首选✅🍯香茅青柠姜蜜 $28🌈我就好钟意呢杯香茅青柠姜蜜喇💯香茅味够香但又唔会抢咗青柠嘅清香味👍配埋姜蜜🍯加埋味道各有特色❤️🍮烧仙草 $42🌈一定要留肚食佢哋嘅甜品喔😍我哋就拣咗呢个烧仙草👍份量超大碗㖿✅值得一赞系佢哋嘅手工芋圆同埋手工地瓜圆都系超弹牙又好味🤤仲有好多仙草添😍食埋个甜

🔪卤水拼盘 $78

🐷古早味肉燥饭 $38

🐖惹味肉燥干拌板条 $42

🍐桂园雪梨茶 $28

🍯香茅青柠姜蜜 $28

🍮烧仙草 $42

🌈一定要留肚食佢哋嘅甜品喔😍我哋就拣咗呢个烧仙草👍份量超大碗㖿✅值得一赞系佢哋嘅手工芋圆同埋手工地瓜圆都系超弹牙又好味🤤仲有好多仙草添😍食埋个甜品就超🈵️足呢🥳

• 卤水拼盘
  • 古早味鲁肉饭