第一次去到门店就已经卖晒,问店员店员话每日3:30前就会清货,所以如果要食嘅话呢,最好就系中午时间嚟啦,所以今次我哋3:00去到,成为咗尾二位客人终于成功买到满汉三文治啦!其实佢哋做紧promotion买六件就送一件,我见到好多人会选择一次过买咗六件,但系对比去台湾嘅台币嘅$22/一件,香港嘅港币$22/一件,我自己就觉得贵咗啲。不过味道都保持倒喺台湾嘅水准,疫情之下冇办法去台湾,就唯有食一份洪瑞珍三文治🥪嚟解解对台湾嘅思念之情啦。好多人可能唔明份三文治有几特别,我觉得佢最特别嘅地方系系𠮶个酱汁度,软熟嘅面包片,涂上一层博博嘅章,加咗火腿芝士同好薄嘅蛋,系别有一番风味㗎,未食过嘅朋友真系要试一次,但系我依然会期待去台湾食台币$22/一件。
满汉三文治🥪

满汉三文治🥪