2022-02-03 123 浏览
2年无得去旅行好挂住台湾~又好难得打左几十个电话比我book到😀唔食得辣既我都系食番原味既冰淇淋锅~ 每位HK$78💰配有4枝汤自行refill~汤底上药材味好似比台湾弱d~姜味又好似多过台湾dd 咁~冬天食几驱寒🥶🤣牛方面拣左牛小排 (HK$338) 份量同图片一样~ 男朋友话系唔错既~牛肉味够重👍😗男朋友好奢侈咁叫左个HK$108既蔬菜拼盘🤣 菜,菇,粟米芯都有齐🤣新鲜又甜🥳食无老锅无限鸭血refill 系重点😎香港一样照跟~不过比较可惜鸭血比较薄, 有部份一夹就断🤯🤯 ‼️台湾无老护无限鸭血refill 系重点‼️香港一样有😙😙😙 个日起码refill左3-4round 鸭血🥰🥰好满足😗😗😗不过味道还是台湾好味d ~ 系未通关前如果挂住台湾味道既朋友仔可以一试👍👍但价钱就比台湾贵番d 咁🙊💸💸