2021-05-08
两点几,见唔使等位,立即坐底,仲有卡位可以选择。叫左推介既红烧牛肉面同埋牛三宝面,仲有娃娃菜,试下台湾饺子,可惜无炸甜地瓜😭😭。牛三宝,老老实实,牛肉系好有咬口,唔系好冧果只质地,牛肚就真系无乜味,有啲失望,牛根好冧不过无惊喜,反而个汤底真系真系好正好正好鬼正👏👏,唔系好浓既汤,好清,可以当汤水咁饮,饮完仲要一啲口渴既感觉都无,即系无味精,汤系值得赞!👍👍牛油辣椒油就一啲都唔似辣椒油,唔好食,反而酸菜同葱花,我建议大家饮几啖汤先,之后先加入碗面再食,咁就可以试清楚个汤底。个娃娃菜,好清淡,一定要配个肉燥食,好唔好食就见人见智,不过,唔食得辣,就唔好食啲红辣椒,真系几辣。综合饺子有两种味道,有粟米鲜肉水饺同高丽菜鲜肉水饺,味道系... 淡而无味,可以唔使试。综合,食牛肉或各款面都👌,大家可以试真个汤底,但其他小食类就可以免了。
红烧牛肉面