2022-07-20 195 浏览
灯笼卤味🏮有几间分店,每间既menu都唔同今之去左铜锣湾既分店🎉四月既时候有个买$200现金卷join会员既活动~会员限定:每月惠顾一次既时候都可以送指定既小食/饮品 会员卡可于每次惠顾有堂食折扣🎊🎊形式似车仔面 - 自己拣𩠌拣面今次嗌左「猪耳、甜不辣、萝卜」冬粉冬粉唔太浓味得黎,比起其他够特别👍🏻同埋我中意烟韧感觉👍🏻 d汁都容易挂面仲有其他面款简e.g 王子面 我觉得都系公仔面,所以就试下其他~萝卜几清甜,无渣👍🏻 又吸到d汤汁~值得一试舔舔脷指数:😋😋😋😋猪耳、甜不辣普通正常 都入味 唔会话淡而无味甜不辣烟韧有咬口舔舔脷指数:😋😋😋最最最最好食 一定要食就系蕃薯条‼️‼️佢会有个袋同包粉 好似shakeshake薯条咁shakeshakeshake 好香蕃薯味!热辣辣 !应该系岩岩即刻整出黎!好香脆!外脆内软!不得了舔舔脷指数:😋😋😋😋😋环境唔错,好似去左台湾咁,一路播住台湾偶像剧歌,好有回忆💭💭💭 整体黎讲so far so good 可能未必话好特别,食完有「哗」一声既感觉,但系性价比高,lunch 谂唔到食咩都可以试下~比起平日见到既台湾店唔同,唔系卖肉燥/蛋饼个d..偶尔都可
灯笼卤味🏮
有几间分店,每间既menu都唔同
今之去左铜锣湾既分店🎉
会员卡可于每次惠顾有堂食折扣🎊🎊

形式似车仔面 - 自己拣𩠌拣面

今次嗌左「猪耳、甜不辣、萝卜」冬粉
仲有其他面款简e.g 王子面
我觉得都系公仔面,所以就试下其他~

萝卜几清甜,无渣👍🏻 又吸到d汤汁~值得一试
舔舔脷指数:😋😋😋😋

猪耳、甜不辣普通正常 都入味 唔会话淡而无味
甜不辣烟韧有咬口
舔舔脷指数:😋😋😋