2019-01-13 25 浏览
太子站地铁一出就见到间新饮品店,试下过江龙啦。花现黑糖恋上厚鲜奶 $32好hit既黑糖鲜奶,饮过好多间,包括大家追个d!依间特别表明用明治4.3特浓牛奶外,再加鲜奶油。摇8下就成杯白雪雪喔。无得减甜,因为话只系黑糖珍珠甜,珍珠系小珍珠,喜欢波霸珍珠既我都满意既!哈哈!小的关系更易煮得软,介乎系啫喱糖同软糖之间咁。唔好睇少小珍珠,份量都多。一吸都几粒上,饮到最后个啖都系咁!冰既比例少d会更好,依加奶度够,但未到超香浓!小柚柚苿莉绿茶 $32葡萄柚绿茶之合作,可少冰少甜,由客人话事。水果茶系最解渴清新。一般西柚都怕苦苦味,佢加左甜将依个问题减少左。苿莉系绿系茶,清香味道,不浓不抢过西柚风头。最大杯系佢啦,有排慢慢饮。姜汁欧蕾 $28冬天就是要来一杯,由返返17度。latte叫法,以奶为多。样子平平无奇咁。姜味非常重,微辣,爆奶香。比黑糖牛奶重奶味。外卖袋好特别,相信系环保纸?好吸精,好多入望住。
太子站地铁一出就见到间新饮品店,试下过江龙啦。

花现黑糖恋上厚鲜奶 $32

小柚柚苿莉绿茶 $32

姜汁欧蕾 $28

外卖袋好特别,相信系环保纸?好吸精,好多入望住。
下午茶