餐厅: 不要對我尖叫,日常茶間, (星光行誠品生活)
资讯:

-不要对我尖叫 🧋位于尖沙咀诚品店既台湾文艺茶饮品牌「不要对我尖叫,日常茶间」系今个春夏季推出玫瑰Q粿主题饮品同芒果/草莓多多系列🌹玫瑰Q粿系列+ 玫瑰Q粿鲜奶茶 ($38/中杯)+ 玫瑰Q粿荔枝气泡饮 ($40/中杯)+ 玫瑰Q探苹果茶 ($44/中杯)+ 玫瑰Q粿荔枝乌龙 ($40/中杯)4款既卖相都弥漫住浪漫气息 入口会散发阵阵玫瑰香味饮料主要系由玫瑰Q粿同自家制玫瑰露混成 罕有地茶饮都可以富含膳食纤维而且低热量 甜而不腻当日饮左玫瑰Q粿荔枝乌龙 乌龙茶底相当香浓 经中度烘焙既茶叶饮落温润清爽 搭配泰国皇家农场荔枝汁 + 巴基斯坦有机玫瑰花瓣+ 有机蜂蜜制作既自家制玫瑰露 + 清甜的玫瑰Q粿 清甜得黎都仲好饮到茶香味🥭芒果/草莓多多系列+ 芒果粒绿茶 ($30)+ 芒果粒多多绿 ($32)+ 芒果百香绿茶 ($34)+ 草莓粒绿茶 ($30)+ 草莓粒多多绿 ($32)呢个系列主打每杯满满足料果肉粒带黎既满足口感体验 每啖都可以品尝到浓郁果香 同时清新既享受听朋友形容芒果百香绿茶既台湾茉莉绿茶茶底幽香 + 芒果香甜 + 香果微酸清新 岩晒夏天饮 下次我都想饮埋呢个系列既其他款式~
不要对我尖叫 🧋

位于尖沙咀诚品店既台湾文艺茶饮品牌
「不要对我尖叫,日常茶间」
系今个春夏季推出玫瑰Q粿主题饮品同芒果/草莓多多系列

🌹玫瑰Q粿系列
+ 玫瑰Q粿鲜奶茶 ($38/中杯)
+ 玫瑰Q粿荔枝气泡饮 ($40/中杯)
+ 玫瑰Q探苹果茶 ($44/中杯)
+ 玫瑰Q粿荔枝乌龙 ($40/中杯)
4款既卖相都弥漫住浪漫气息 入口会散发阵阵玫瑰香味

搭配泰国皇家农场荔枝汁 + 巴基斯坦有机玫瑰花瓣
+ 有机蜂蜜制作既自家制玫瑰露 + 清甜的玫瑰Q粿
清甜得黎都仲好饮到茶香味

🥭芒果/草莓多多系列
+ 芒果粒绿茶 ($30)
+ 芒果粒多多绿 ($32)
+ 芒果百香绿茶 ($34)
+ 草莓粒绿茶 ($30)
+ 草莓粒多多绿 ($32)

呢个系列主打每杯满满足料果肉粒带黎既满足口感体验
每啖都可以品尝到浓郁果香 同时清新既享受
听朋友形容芒果百香绿茶既台湾茉莉绿茶茶底幽香
+ 芒果香甜 + 香果微酸清新
岩晒夏天饮 下次我都想饮埋呢个系列既其他款式~
2024-04-23
下午茶