餐厅: 犀牛犀牛 (香港仔中心四期)
资讯:

2021-12-29 1283 浏览
🦏犀牛犀牛🥪每次去亲台湾都好羡慕佢哋净系食个早餐都劲多选择不过咁耐无去个心真系好挂住啲芋泥吐司、蛋饼、饮完好通便嘅早餐奶茶( ˙༥˙ )依家终于唔洗飞去台湾都有得食犀牛犀牛喺香港开咗几间分店个包装仲鬼死咁靓「勿忘初心」(⑉︎• •⑉︎)♡︎不过请大家有怪莫怪我叫外卖太饿食哂唔记得影相系咁二打个食评有机会再食先补相🧋乌龙奶茶🥤佢哋茶底比其他茶饮店浓如果对茶味有要求不妨一试₍ᐢ⸝⸝› ̫ ‹⸝⸝ᐢ₎🍼奶酥吐司🍞有人话佢好似菠萝包个皮但其实奶酥质感会比较沙沙地唔系脆身为细个最钟意偷食奶粉嘅奶粉怪食完真系好满足ଘ(੭´・∀︎・`)੭奶香得嚟口感又正系卡路里爆标啫(´-ωก`)🥜花生酱培根蛋卷饼🌯用上福源花生酱再加上烟肉系perfect match呀劲肥劲满足🥪芋泥肉松蛋吐司🥚呢个相对比较失色芋泥食落死甜同有砂糖粒未溶同埋整个吐司都食落好干干到好似冬天我块面咁( ᵒ̴̶̷̥́ ·̫ ᵒ̴̶̷̣̥̀ ) 总言之卷饼奶茶可以一战ᕙ( ˙-˙ )ᕗ♡︎
🦏犀牛犀牛🥪

但其实奶酥质感会比较沙沙地唔系脆
身为细个最钟意偷食奶粉嘅奶粉怪
食完真系好满足ଘ(੭´・∀︎・`)੭
奶香得嚟口感又正
系卡路里爆标啫(´-ωก`)

🥜花生酱培根蛋卷饼🌯
用上福源花生酱再加上烟肉