呢间尝仙对我黎讲同鲜芋仙都有得fight,一样系有冰食,有芋圆、仙草呢类台式甜品食,而且都系大大碗性价比好高既🤤不过呢间就唔洗排队😙  1️⃣五式牛奶冰($55)可以自选五款配料,拣左芋泥、芋圆、布丁、黑糖冻、嫩仙草。芋泥食落系实在,唔会好甜。芋圆烟韧。布丁、黑糖冻、仙草滑溜,而且每样配料份量都好多🤤底下既牛奶冰好够奶味~而且仲另外比左炼奶加落去😋  2⃣️五式黑糖冰($55) 自选五款配料拣左地瓜泥、黑糖冻、嫩仙草、花生、小丸子。地瓜泥好好食!比较少见既配料,食得出地瓜既香味,仲有少少粒粒地瓜食到~另外小丸子都系几弹几烟韧👍黑糖冰比较甜啲,但系都好好食~消暑一流😍  3⃣️杏仁布甸一号($49)配料有芋圆、椰果、水蜜桃同埋杏仁布甸。呢款系限定既,杏仁布甸味道有啲似杏霜咁,不过系淡味版,配埋啲配料一齐食唔错!另外个底仲有啲碎冰。  4⃣️黑糖神仙珍珠奶($33) 黑糖珍珠鲜奶加仙草,配料好足😚不过珍珠偏细粒,同埋唔够烟韧。但系整体味道系好饮既。不过杯野饮都几甜,下次应该嗌翻少甜🙈
1️⃣五式牛奶冰($55)
五式牛奶冰

2⃣️五式黑糖冰($55)

五式黑糖冰

3⃣️杏仁布甸一号($49)
杏仁布甸一号

4⃣️黑糖神仙珍珠奶($33)
五式牛奶冰
五式黑糖冰