2023-08-26 14 浏览
今日午餐去了Yoho台北栈好耐无食台湾野,点了一碗招牌牛肉面,黑松露卤肉饭,一份三色盐稣鸡,手抓饼披蕯和一杯蜂蜜苦瓜汁牛肉面有刀削面和寛粉可以选,我地拣左刀削面,面质弹牙唔错,牛肉汤味浓郁黑松露卤肉饭唔系好有黑松露味,我觉得点普通可以了,卤肉汁都几惹味,都有好多肉粒三色盐稣鸡,三色只是三款酱汁,蜂蜜芥末酱最好味,另外两款好似芝士?和仲有一款无点酱,鸡件大件,热辣辣,就咁食已经好好味我未食过手抓饼所以唔知呢个披蕯同手抓饼有咩共同之处,但食到有阵果皮味,唔系好岩我杯蜂蜜苦瓜汁呢个价钱$48真系算细杯,佢啲杯唔似其他台式食店咁大大杯。苦瓜汁唔算苦都甘纯粹想试吓但唔觉得好好饮星期六日无餐要散叫埋单五百几都几贵但坐位确实寛敞舒适好岩同朋友饮野倾计
今日午餐去了Yoho台北栈

星期六日无餐要散叫埋单五百几都几贵