2017-02-06 392 浏览
见到呢间cafe好似好出名一直都想试但又见好多人排队 今日见到终于唔洗排就入左去试试啦😛一入去已经被佢既靓靓兔仔耳椅吸引左坐上去影相就好似有只兔仔耳咁劲可爱😚睇左下餐牌就决定左叫2个意粉加1份甜品😆佢上菜既速度都算快而且份量都ok👍🏻首先系杏仁柠檬鸡肉青酱意粉 一上台有阵淡淡既柠檬香味非常吸引 食落冇一般青酱咁惹味但特别既柠檬味搭救 都系一种清新既感觉☺️但系块鸡就有少少硬 唔算嫩滑~之后就到蕃茄大虾意粉 蕃茄酱好开胃酸酸地👍🏻同埋意粉食落唔会太腍反而有少少弹牙同埋只大虾煮得好出色 食落劲香但又唔会硬系好爽口同埋好入味的😆最后就系咁好味既甜品啦 叫左一份士多啤梨窝夫仲加左麻薯系中间 一上台已经被靓靓既外表所吸引🤤味道亦相当出色 又香又甜既士多啤梨加埋啱啱整好既窝夫极之match同埋个窝夫做到外脆内较既感觉好正😛同埋加左麻薯劲烟韧 下次会叫窝夫既朋友记住加麻薯啦会好食好多架❤❤❤😛最尾唔记得左影单所以唔记得价钱 但记忆中系偏贵的🤔顺带一提呢间cafe服务态度超好☺️☺️就好似返左台湾咁呢
首先系杏仁柠檬鸡肉青酱意粉
杏仁柠檬青酱鸡肉意粉