2024-04-14 825 浏览
话说呢间小店之前看过有些食评说很好味所以慕名而来。这次二人吃,因为想吃小吃,就试吓式式爆汁鸡翼,流沙咸蛋黄炸薯条。哗店员一拿到埋枱,未吃已觉佢好干,我先试鸡翼,系爆汁,但系系有雪气味嘅汁流出来,而表面的炸粉好厚及亁身系冇味系要落放在枱上的调味粉先有味😰之后再吃流沙咸蛋黄的薯条仲干而且硬,又系完全冇醎蛋味。这2份小吃已差不多一百,再加饮品,只有罐装饮品巳是$120-130坦白点说,在老麦吃一个原味麦炸鸡(原味)餐($37)真系好味过佢,便过佢。而接待方便,真的不醒目,2个人吃鸡翼是否需要比个碟仔同叉?以为佢转头拿过嚟,最后系有冇,之后再同个待应讲唔好意思可否给我2个碗仔,等咗好一段时间才来。招呼真系好一般。唔怪之得冇乜人吃。呢间铺点解有咁多人赞真系不解。
话说呢间小店之前看过有些食评说很好味所以慕名而来。
唔怪之得冇乜人吃。呢间铺点解有咁多人赞真系不解。
2024-04-13