2013-10-14
其实黎外野手食放题不是第一次,但今次真系好差!!一行十四人放工去食饭食物质素:刺身未完全解冻,三文鱼刺身个心仲系冰; 以前最爱食既芝士年糕,今次都炸到硬晒; 蚬既味道不错,两窝之后就沽清; 牛柳粒有肉汁; 其他都一般 服务质素:侍应十问九唔覆,态度何其差,写纸order既野食迟迟唔到,追极都无到,再三追问,经理就叫你写过。order纸就不停写,枱上食物就廖廖可数。忍唔住揾经理理论,佢就话咩都沽清啦(虾、牛柳、茄子、鸡翼...刺生拼盆追左几次先到)下次早d黎啦,食第一场咪有啰。但当时只系9:30半。我地系食第二场8:30开始入坐,9:00开始追order,9:30就得出此回覆。之后都算啦,叫其他野食,佢就话last order啦,最后竟然连手卷寿司都话无晒,真系觉得好离谱。再请个位所谓既经理问过明白,竟然比换来一句「我已经帮左你地好多,你地唔好咁贪心」即时十万个嬲,我地黎系食放题,我地有比钱架,咩贪心呀??话帮左我地好多,叫你追亲既野你都话沽清。你帮左我地几多
食物质素:刺身未完全解冻,三文鱼刺身个心仲系冰;
以前最爱食既芝士年糕,今次都炸到硬晒;
蚬既味道不错,两窝之后就沽清;
牛柳粒有肉汁;
其他都一般
竟然比换来一句「我已经帮左你地好多,你地唔好咁贪心」
即时十万个嬲,我地黎系食放题,我地有比钱架,咩贪心呀??话帮左我地好多,叫你追亲既野你都话沽清。你帮左我地几多大家心里有数啦。最后就个老伯伯入黎sorry..
今时今日仲有d咁既服务既食市,价钱又唔系好平,真系无下次〜〜