2010-03-10 8 浏览
黎食 dinner,book 左位,所以就算出面有人龙都 ok。见到个 menu d 三文治猪扒包好似几好味,但佢用方包又好似唔系好抵咁。@iSquare我之前听过朝阳饭店难食,原来连呢间都系咁!我地要左:吉列猪肉 set - 都算 juicy同爽吉列蚝 set - ok吉列虾 set - ok其实佢 d set 都 ok 既,不过比 Tonkichi 差,可能我地一食就食过最好味个间…所以…不过呢度 d 菜无隔够耐 d 水,真系新鲜都无用。Set 的汤味道都几浓,算正常。另外,我地要了烧茄子 - 无难度,烧物加 sauce,茄子都够淋几好。豆腐 salad – 点知 sesame sauce 加左水劲稀!跟住最经典系我地 order drinks:想要抹茶牛奶少冰同转脱脂奶,点知个浪漫小姐问番我地转头咩系脱脂奶?睇佢一身既 MK look 真系估佢唔到??无理由 common sense 都唔知?结果我地同佢讲,你咁瘦梗系唔洗啦。跟住另一位浪漫小姐斟茶系成个瓷/铁盖跌落我个同事既 iphone 度!最后佢系惊到即刻闪开完全无道歉,之后都无道歉。系个经理过黎道歉…无言最经典系用番 fu

@iSquare我之前听过朝阳饭店难食,原来连呢间都系咁!

我地要左:

吉列猪肉 set - 都算 juicy同爽

吉列蚝 set - ok

吉列虾 set - ok

跟住最经典系我地 order drinks:

最经典系用番 full cream milk 出黎既抹茶牛奶超稀,either green tea or milk 都无味,超劲难饮!

我个杯 mango milkshake有 d 似 mango pudding,味道都 ok既不过会几饱,但之后有 d肚痛。

唯一正常系巨峰提子沙亚 (calpis),因为用汽水,一定ok。

个度应该摆意见书,等大家都写下意见。

楼下食家话服务差,我都觉得系,而且难食!

Black list!唔知佢几时执lup呢?

呢间野一点都不浪漫,而且要负分!

超难饮
2010-03-06