2023-02-10
1992 浏览
在大角咀揾食系大家都可能会经历的事,因为大角咀出名好多隐世小店💃🏻💃🏻💃🏻而我地呢d 喺呢头返工嘅打公族,更加对呢一带嘅餐厅有一定嘅认识,而且系regular customer🙈我本身其实无特别喜好西餐,但大角咀呢间Dr Panini Home Made Kitchen 系我经常光顾的西餐厅,而且必定推介俾朋友/同事的小店😍没有夸张的成份,我已是常客,每次黎食都必定会提早wtsapp 花师奶订枱,或预早order🤭否则花多点时间堂食,厨师只有一位,就系老板啦~好啦,食左咁多次,我最推介嘅有以下,我主要都系lunch time 黎揾食,所以推介下lunch set(超抵食❤️❤️❤️❤️❤️)///////1. 比利牛脷(1008) $70 - 份量都唔少,所有set 都可配意粉/饭/菜😋😋😋😋\\\\\\\--------------2. 海明威牛尾(1009) $70 - 呢个要提早叫老板娘留定,否则未必食到😋😋😋😋😋--------------//////////3. 丹尼斯猪扒(1014) $80 - 超厚切猪扒,外脆内嫩多汁,猪扒一d 都唔鞋~😋😋😋😋\\\\\\\\\\--------
///////
\\\\\\\
--------------
--------------
//////////
\\\\\\\\\\
---------
4. 芝士海鲜焗南瓜(1031) $80 - 呢个好有心思,厨师选料好有要求,南瓜每次都好粉,白汁焗,我每次都食晒整个南瓜😋😋😋😋😋
----------
\\\\\\\\\\
5. 拿玻里谷饲牛肉酱千层面(1402) $80 - 钟意食千层阔面嘅朋友唔好错过,焗千层类必食!
\\\\\\\\\\\
呢道嘅set lunch 好大份,跟一杯饮品(冷/热),不用加钱,亦无加一收费😳😳
行过奥海城/大角咀千万别错过~~❤️