手头上𠮶份台式煎鸡扒配饭,真系一啖低头,鸡扒外皮煎到啱啱好,嘶嘶作响,啖啖肉嘅快感真系喺喉咙唱歌。脆皮下嘅肉质却又保持咗多汁,再加埋咖喱汁,转身就变咗咖喱控嘅心头好。至于和风牛肉配饭,每一片牛肉都柔嫩又带有肉味,饭粒粒分明,嚟到吸咗些许嘅汁水,真系好味到翻天。日式煎茶饮落,清新,真系好解腻。𠮶碟咸酥鸡,小小一碟但响口感上赢足分,啖啖肉嘅,咸香中带少少辣意,份量就啱啱好,唔会过多过腻。我谂,下次我仲会专登嚟买,可能会试吓佢哋嘅其他款式,睇吓会唔会同样好食。就算只系咁,我已经觉得好满足,但我仲未讲到𠮶杯清新青柠柠檬茶,饮落去嘅感觉就好似初恋咁,甜中带酸,酸中又藏住甜,停唔住咁想再嚟一杯。总结,呢间食店啱晒想食得开心唔使斯文嘅我,大快朵颐一番,食得开心,食得真怀旧。下次再见啦😋🍽️🤤!