2019-05-30
吃在荃湾 --团日式拉面🍜💕樱花虾拉面($88)---------平时好少去荃湾完左sem得闲就同朋友喺荃湾揾下好西食🙈呢间餐厅落单系自助形式 㩒你要嘅款式 入钱 之后就可以入去坐定定等野食😍---------今次我叫呢个樱花虾拉面系呢间餐厅嘅招牌菜式之一 果然无失望呀😍汤底好合我口味 仲有樱花虾嘅香味 咸度适中 唔会口渴😊面条都煮得刚刚好 唔会太软 仲有少少咬口添😁叉烧有三大块 每块都有烧过所以好香 脂肪部分都唔会太多 因为我好怕食太肥嘅叉烧 所以值得赞!😍👍另外要赞嘅系溏心蛋🥚切开一半之后啲蛋汁就把把声流出黎 见到都流晒口水😍好食到想食多只吖💕总括嚟讲性价比高 值得一试👍👍----------价钱:$88评分(10分满分)卖相:7味道:8性价比:8回头率:7--------餐厅资料名称:团日式拉面地址:荃湾大屋街18号金丰阁地下1-2铺前往方法:荃湾站B1出口
樱花虾拉面($88)
---------
平时好少去荃湾
---------
----------
价钱:$88
评分(10分满分)
卖相:7
味道:8