2024-03-21
「炸虾片」好味指数:👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽劲肚饿,收工即刻赶过来,饭都未食,先黎一个小食,虾片块块都咁大,好香又有虾味,食到卜卜声。「酸辣凤爪沙律」好味指数:👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽好开胃既沙律,先系呢个就对啦,好钟意酸酸辣辣既口味,凤爪做得好好食,同时食到好多酸辣既酱汁,成个沙律都好好食。「海南鸡」好味指数:👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽有半只既海南鸡,里面既肉好新鲜阿,好松软,质地又好滑,个质感就好似入口即溶咁。「炸虾饼」好味指数:👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽通常食炸虾饼,都系一班人食先开心,因为每人都可以食到小小,呢个刚刚炸起,要等一阵先食,刚好温暖既时侯食,味道先系最好阿,虾饼好足料,虾味都好浓,再加甜酸酱,仲好食。「原条烧鱿鱼」好味指数:👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽好香好香,用晒原条比我地,分好晒好整齐咁,食到有嚼劲,仲有烧烤味,系好食,呢度都比想像中更好食,样样都咁有惊喜。
劲肚饿,收工即刻赶过来,饭都未食,先黎一个小食,虾片块块都咁大,好香又有虾味,食到卜卜声。 「酸辣凤爪沙律」好味指数:👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
好开胃既沙律,先系呢个就对啦,好钟意酸酸辣辣既口味,凤爪做得好好食,同时食到好多酸辣既酱汁,成个沙律都好好食。 「海南鸡」好味指数:👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
有半只既海南鸡,里面既肉好新鲜阿,好松软,质地又好滑,个质感就好似入口即溶咁。 「炸虾饼」好味指数:👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
通常食炸虾饼,都系一班人食先开心,因为每人都可以食到小小,呢个刚刚炸起,要等一阵先食,刚好温暖既时侯食,味道先系最好阿,虾饼好足料,虾味都好浓,再加甜酸酱,仲好食。 「原条烧鱿鱼」好味指数:👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽