招聘中
$16,300-$19,500
月薪
2022-01-20 30 浏览
一直都好希望吃茶三千可以开多啲分店,期待已久终于登陆海港城,真系茶饮界中的米芝莲,最赞当然系佢嘅茶底,来自台湾的高山茶,以萃茶机即时萃取的鲜茶,等嘅时候欣赏调茶的过程觉得好治愈☺️必须一提,包装方面好精致,超钟意佢嘅手提草绳,唔用胶袋环保之余,感觉好清新好似去郊游踏青的画面慢熟浓芋鲜奶($42)芋头系列有三款,冻冻地饮返杯浓芋鲜奶最好不过,软糯的芋泥波波,每一口都吃到口感棉密的芋泥,双重口感太满足。国王珍珠奶茶($36)人气之选,茶味恰到好处,完美是70%糖,选用的是凤眉红茶,加上浓厚的皇家厚奶,国王珍珠是指大大粒黑糖珍珠,够哂烟靭Q弹除咗以上呢两款,私心推荐以下呢个组合,玉露清茶+皇家厚奶+珍珠/仙草冻,半糖,非常清新好饮,新店喺海港城,繁忙时间就算要排队都可以行吓街先—————————————————吃茶三千尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦2楼OT264号舖—————————————————⠀⠀⠀⠀⠀

慢熟浓芋鲜奶($42)

国王珍珠奶茶($36)

—————————————————

吃茶三千