2024-02-03 349 浏览
行过呢间餐厅,心谂嘞,唔系话拣场地食个lunch?入咗去真系一个惊喜!先讲讲呢个墨汁意粉,黑滔滔一碟嚟嘅,咬落去带子弹牙,虾仁咁鲜甜,唔使话,墨汁韵味就嚟得正!再嚟呢个大菇酿田螺,啖啖肉,有咁嘅特色小食真系正到不得了。生蚝?逐件肥美得滞,话时话转头就想再食几件!至于饮品,Keju Strawberry有啲莓果嘅微酸,再加底部𠮶层奶盖,简直系match到唔得嘞。另一个选择Alouniva,啲蓝绿色饮品好有夏日感觉,酸酸甜甜,一流!当然,成日食肉,都要平衡下。Salad bar就系救星,火腿、芝士、多款蔬菜,搅埋一碟,开心又健康!食埋块火腿菠萝Pizza,边爽脆边芝士滋滋,仲有脆薯条🍟同鱼柳,真系口口都开心。员工服务都算贴心,添水又影相,叫人有返嚟食嘅冲动。撇开果个汤有少少咸嘅问题,今次嘅食之旅绝对满足到我嘅五脏庙。