2024-01-23
我好钟意食太二酸菜鱼😋之前都有时会快闪返深圳食😋 而家香港都开咗分店啦❣️我哋今次去咗又一城店~ 地点好方便👍🏻离远已经见到有好多人排哽队!好彩有喺网站登记预约📝 登记完成会有二维码,凭二维码到店出示即可入座~十分方便😍我哋叫咗老坛子1-2人份酸菜鱼,加咗红薯粉🤤仲带其他配料可以加~ 一份都系加$20 酸菜鱼好好味😋啲鱼好滑~而且我本身钟意食酸茶🤓真系酸菜比鱼更好吃😛😛我同哈米爹都好钟意食太二酸菜鱼@taierhkmacau , 之前都有时会快闪返深圳食😋 而家香港都开咗分店啦❣️我哋今次去咗又一城店~ 地点好方便👍🏻离远已经见到有好多人排哽队!好彩我哋有喺网站登记预约📝 登记完成会有二维码,凭二维码到店出示即可入座~十分方便😍我哋叫咗老坛子1-2人份酸菜鱼,加咗红薯粉🤤仲带其他配料可以加~ 一份都系加$20 酸菜鱼好好味😋啲鱼好滑~而且我本身钟意食酸茶🤓真系酸菜比鱼更好吃😛😛因为仔仔唔食得辣~就叫咗儿童餐俾佢,$28一份,有水饺、粟米、车厘茄同鸡翼!份量都好够!仲有玩具!佢仲自己拣多个甜品🍮 喜翻翻砂红糖冰粉~十分满足😚另外仲有蛋酥糍粑,外皮香脆,口感烟烟韧韧,我哋都好钟意!仲有推介🌟杨
另外仲有蛋酥糍粑,外皮香脆,口感烟烟韧韧,我哋都好钟意!
仲有推介🌟杨桃百香果柠茶🍋好清新!哈米饮完唔俾返我😂叫我自己出去整陈皮洛神花茶饮🍹
🌟餐厅有提供儿童餐椅🪑
🌟有电话充电线及USB提供🔋