2017-10-09 352 浏览
我地两个人叫左$428 Kama Signature Lobster Set龙虾包面包烘得香脆 龙虾肉已经去壳 可以好放心大啖大啖咁咬 配合配菜同秘制汁 非常惹味 另外薯条系用香脆既粗薯同蕃薯条 都系一个加分位龙虾汤饭本身想试乌冬 但侍应将我地order既乌冬同隔离台个饭调转左 所以最后变左食饭 不过错有错著 食落好有惊喜 饭粒吸收哂汤既味道 非常入味 另外龙虾汤入面都相当足料 有青口仲有砚肉等等既海鲜 但个人认为 龙虾汤有少少偏甜 食多几啖会有少少吃不消既感觉龙虾龙虾肉好弹牙 不过食起上黎有啲麻烦 因为比较痴壳 加上我唔系成日食海鲜既人 唔系太识用钳食到一半有啲想放弃 但撇除麻烦之外 其实龙虾系相当唔错Unicorn dreams成餐饭最败笔既就系依杯野饮 好甜 仲要系好假既糖浆味 同台上既食物完全唔夹最后值得一赞既系员工服务同态度都好好 环境都好干净

龙虾包
Lobster  Roll