2019-08-10 188 浏览
虽然我都唔系写咗好耐食评,但自问比食肆嘅分数都好手松,只要唔难食,同一般质素差不多嘅,我都唔会比差评。但今日介绍依间,就真系对唔住,我连OK都比唔到,我系绝对唔推荐比大家。佢唔止正餐都难食,调杯饮品都好难饮,大拿拿60几蚊,我食其他好过。系门面见到话新开张,所以做紧特价,今次就系食咗元贝龙虾汁煮意粉,就$48,仲叫咗杯蝶桃花梳打,就加$15。先讲意粉,落黑椒落得太多了,系辣到都系食唔到有其他味,连个元贝、青口都系好重黑椒味,个意粉又煮到太硬,真系讲唔到有咩优点⋯⋯之后就系杯饮品,我谂住辣就饮下嘢,咁就岀事。系好好好好好好甜虽然系加𠮶$15我唔应该有太大期望,但都唔系做到咁嘅样如果一样嘢唔好食最多叫失手,但两样嘢都唔好食,𠮶啲系叫咩就由大家判断啦对我而言,不了!

虽然系加𠮶$15我唔应该有太大期望,但都唔系做到咁嘅样

对我而言,不了!
2019-07-20