一直都想试呢间火锅店,因为听朋友讲佢嘅牛系几出色,所以约左朋友去左食。本身想试下佢嘅花椒同酸菜汤,但因为呢几款都系每日限定,我地太迟黎了,所以点左个鸳鸯麻辣牛骨汤底,麻辣汤底好够味!亦唔会好油。而牛骨汤都好好味,食完辣再食返清清地都好好食!之后即刻就黎杯「这些机会不是属于我的」手工啤酒 (470ml),好有花香味,又唔会难入口,啱哂女孩子饮!提提大家,手工啤酒只有尖沙咀分店有!然后再点左好多佢地嘅牛总必食推介嘅几款牛,牛驼峰同牛朴肉就好似我地平日食嘅雪花牛咁,超级好味!入口即溶咁!仲叫左个匙柄,你以为佢会好硬?no!系十分爽口!而吊龙伴就好弹牙亦都好有牛肉味!再黎系胸口膀,好爽口,唔会觉口感差!我仲嗌左个酱烧牛柳串,系胡椒沙嗲口味,我想讲呢个牛柳串真系好出色,佢嘅汁十分好味!!!而且系我地点餐之前,店员都好有心机同我地解释每种牛嘅口感味道,十分好礼貌。钟意食牛肉嘅食肉兽一定要黎试下!价钱又唔算贵,每碟都只系$48-$68不等,但肉嘅质素系十分高!我一定会再黎食,试哂唔同肉类,因为份量都唔算少,我两个人试唔哂咁多款,各位朋友仔可以叫多啲fd一齐食,唔洗惊无位坐,但最好订左位先,座位都十分

我一定会再黎食,试哂唔同肉类,因为份量都唔算少,我两个人试唔哂咁多款,各位朋友仔可以叫多啲fd一齐食,唔洗惊无位坐,但最好订左位先,座位都十分舒服,唔会好逼。铺头嘅环境卫生亦好好,灯光偏黄都几有feel!值得一试!
2018-09-04
等候时间
10 分钟 (堂食)