2019-12-11
朋友庆祝生日🎂,非放题莫属。今次拣咗旺角嘅至尊满屋,去到满晒座,好彩有book位咋📞。11月限定优惠,7:30前离座而需$178;8:45后入座就$188,都几抵食💰,最重要系多嘢食呀嘛!净系狂食刺身已经回本啦,刺身足足有13款,有必食嘅大赤虾,真系几大只㗎,仲有my 飞佛北海道带子刺身,其他仲有甜虾🦐、大乌贝、吞拿鱼、三文鱼、黄金翡翠螺🐚、油甘鱼、希灵鱼、鲍片、松叶蟹棒、玉子,而且啲刺身都好新鲜啊!OMG!呢度有我最钟意食嘅烧芝士三文鱼腩卷🤤🤤🤤,用火枪烧到芝士半溶,加上肥美嘅三文鱼腩,真系好食到唔停得口😋😋😋,难得呢到有得任叫,我就梗系唔会客气啦!仲有呢度嘅创意寿司🍣-香芒龙虾沙律卷同埋蒲烧鳗鱼寿司都好值得推介!👍👍👍除咗冻食之外,当然唔少得热食啦,呢度有季节料理同和风料理,其实和风料理同季节料理真系好吸引,有牛肉火锅🍲、至尊蟹皇海鲜粥、日式牛乳广岛蚝锅、牛肉稻庭乌冬、黑蒜叉烧拉面🍜,泰式咖喱炒蟹🦀、吉品鲍汁烩花胶盛宴,真系全部都好吸引,奈何食得太多刺身,食唔晒咁多款式啦,唯有下次再战!💪仲有天妇罗🍤、盐烧海虾、牛舌同鸡翼都好正呀!炸蟹盖🦀、芝麻鸡翼、铁板雪花牛柳粒都不容错过。除咗
仲有天妇罗🍤、盐烧海虾、牛舌同鸡翼都好正呀!
炸蟹盖🦀、芝麻鸡翼、铁板雪花牛柳粒都不容错过。
除咗点餐纸上面嘅食物,出面仲有自助吧,有沙律🥗、炸薯条🍟、炸春卷、咖喱杂锦、炒时蔬🥦🥬、老火汤、港式糖水喳咋、西式甜点 (慕思、水果🍉🍈、蓝莓芝士蛋糕🍰)。
仲有个大雪柜放满各式饮品🍹🍺🍸,同埋有梅酒、清酒🍶自由斟,总有款啱你饮,食饱就饮番杯热嘅绿茶消下滞🍵。
最后,当然唔少得食番杯雪糕🍧🍨,咁先至大圆满,有movenpick,haagendazs,同埋Dreyer's任你拣。