2024-10-03 173 浏览
{Webite Space 日式照烧青花鱼套餐 - $68}放大假无咩做,麻甩佬Book 咗去M+博物馆行个圏吸收下啲文学修养😂经过九龙站觉得呢间几得意一于试试,本来谂住过到去西九坐草地食,点知比隔篱个用餐区吸引住,坐定定又有冷气都唔错!♦️日式照烧青花鱼套餐呢度好正,每一个套餐都会讲系几多卡路里,啱晒想追求健康嘅朋友仔!不过本麻甩比较偏向追求好食,日式照烧青花鱼惹味又香口,浓浓鱼油用黎送饭一流!跟餐其实每样嘢都可以自己选择!我加咗有浓浓酱汁,而且豆味香浓嘅酱烧豆腐;酸辣藕片都系大热天时最好嘅选,少少酸辣加埋爽口嘅莲藕令人特别开胃;主食仲有得拣牛肉焖饭,为健康嘅一餐加入少少嘅肉肉,成个焖饭都好好味道!♦️猪肉香菇糯米烧卖呢个糯米烧卖非常之足料,清楚食到有猪肉同埋香菇嘅香味,糯米嘅份量都唔少,整粒烧卖好饱满!实在系粒好好味嘅烧卖!加12蚊就买到,性价比唔错!♦️冷萃咖啡呢个冷萃咖啡个餐嘅其中一个大惊喜!加少少钱就可以饮到,但一切都值回票价!上面写住「西达摩.日晒花魁,明亮活泼的酸度,带给夏天不一样的体验」讲真本麻甩唔钟意饮有酸味嘅咖啡,但呢个竟然带到惊喜俾我,香浓嘅咖啡,小

♦️日式照烧青花鱼套餐

♦️猪肉香菇糯米烧卖

♦️冷萃咖啡
呢个冷萃咖啡个餐嘅其中一个大惊喜!加少少钱就可以饮到,但一切都值回票价!上面写住「西达摩.日晒花魁,明亮活泼的酸度,带给夏天不一样的体验」讲真本麻甩唔钟意饮有酸味嘅咖啡,但呢个竟然带到惊喜俾我,香浓嘅咖啡,小小嘅果香,竟然真系好似佢咁讲,为夏天带嚟不一样嘅体验!

美味程度:😋😋😋😋😋
环境指数:🎇🎇🎇🎇
番食机会:🦍🦍🦍🦍

📍 #WeBiteSpace (尖沙咀)
尖沙咀港铁九龙站KOW 66号舖