2023-04-08 232 浏览
其实其他分店都有去过,见呢间分店比其他分店有情调多小小就试下啦~今次都系试个”classic set”两位用STARTERS x2龙虾汤- 系我既至爱,如果有龙虾汤既地方我一定会order☺️唔洗加钱㗎~~~已经加唒分。不得不承认够味之余仲有龙虾肉但我略严小咗龙虾肉,整体而言100分有80分意大利风干火腿拼盘- 其实我对火腿冇太大研究🧐只知冇味道MAINS x1鲜芦笋野菌黑松露卡邦拿拉意粉- 热辣辣既食物到胃系好有满足感的,但唯一觉得 Truffle 酱味道唔够,可以浓小小PIZZASx1水牛芝士pizza - 加分加分同加分!!!中意食芝士朋友我绝对极力推介你要食😗😗重芝士味外仲要系超多芝士。一边食都认为自己可以食够3块起,结果我既战绩系3块⭐️加分地方系佢哋会不停帮你加水,中意饮水既我会觉得好加分的🙅🏻减分地方系,佢将starters 同mains一齐上。咁会令意粉冻唒,另外一般西餐都会step by step唔会岀现呢个问题

今次都系试个”classic set”两位用

STARTERS x2