都有段日子无去过荃湾广场,几旧同学仔见面无意中发现到呢间西班牙菜餐厅觉得几特别就想入去,门口位已经摆咗甜品柜系到吸引客人做卖点,Tiffany Blue嘅墙色,比较偏暗嘅灯光,系几有气氛嘅餐厅设计Menu入面菜式可以话多到唔知点拣,借助朋友嘅神力点咗几道菜,份量偏小,一人食未必够,如果多人享用就会更好,𩠌菜味道都几好👉🏻蒜香烧汁鸡肉炒饭蒜香同配料好足,除咗有菇、有灯笼椒、香草、仲有鸡肉系到,炒饭微湿有饭粒口感👍🏻味道偏浓,重口味者必食😂🤚🏻👉🏻西斑牙蕃茄红酒肉丸配蒜蓉包 蕃茄红酒嘅汁带有辣味,哗!用佢配埋个炒饭都好正!呢味小食系配搭蒜蓉包,蒜蓉包擦得均匀同都够碎身,牛丸一口份量食到几香牛味,唔到爽但少少弹牙,份量比较少🥺食唔够喉,好采剩唔少汁🤣用嚟配饭👉🏻西斑牙猪仔骨呢味真系好香口,烧到啱啱好,够入味,有阵阵香料味,类紧七味粉嘅味道,有黄芥系到微辣刺激味道,呢款黄芥偏温和,唔会太刺激攻鼻,用手撕扯肉身系完全可以离骨,而且呢个猪仔骨仲有得单支咁落单,唔够喉嘅可以再加,呢样好🥳整体嚟讲味道可以,纯粹系份量同价值方面略贵,环境舒服唔少卡座,打卡影相亦系唔错,Tiffany颜色墙身设计,餐厅略

蒜香烧汁鸡肉炒饭
👉🏻蒜香烧汁鸡肉炒饭
西斑牙蕃茄红酒肉丸配蒜蓉包

👉🏻西斑牙蕃茄红酒肉丸配蒜蓉包
西斑牙蕃茄红酒肉丸配蒜蓉包

👉🏻西斑牙猪仔骨
🥳整体嚟讲味道可以,纯粹系份量同价值方面略贵,环境舒服唔少卡座,打卡影相亦系唔错,Tiffany颜色墙身设计,餐厅略梦幻时尚感,无论朋友、姊妹、情侣都比较适合,可以约多几个朋友去打下卡倾下计的话就会更美好🥰