2020-05-26
食过咁多间吉列专门店, 依间都系首选, 疫情放缓下, 心情都要放缓, 紧系去食番餐好既, 今日在Openrice book定位食番餐, 唔知系唔系Openrice既关系, 所有嘢都好称心, 一到门口男店员帮我check咗booking后, 就给我量体温36.8度, 指示我地用酒精搓手液清洁双手, 十分体贴, 及引领我地去窗口位, 九龙公园个view好正, 环境真系一流, 我同老婆order咗个吉列二人餐及加咗个大刺身, 男店员给我地送上餐具及二人餐既饮品, 等咗大约十几分钟刺身就到.刺身十分新鲜, 牡丹虾弹牙, 我地仲加钱炸咗虾头, 虾头香脆可口, 仲有膏添, 海胆味厚浓郁, 带子味鲜带甜, 厚切三点刺身都非常新鲜唔腥. 跟餐软壳蟹有4件, 一人起码要食两件至够喉, 香脆有膏.主菜到, 蚝juicy, 好食, 虾香脆, 猪柳好淋, 好有肉味, 不过最正都系件猪排, 好淋, 好似完全无根咁, 仲有白饭同菜任添, 配合紫菜汁yummy.
跟餐软壳蟹有4件, 一人起码要食两件至够喉, 香脆有膏. 主菜到, 蚝juicy, 好食, 虾香脆, 猪柳好淋, 好有肉味, 不过最正都系件猪排, 好淋, 好似完全无根咁, 仲有白饭同菜任添, 配合紫菜汁yummy.