2024-02-16 66 浏览
又到放假既日子,所以约咗朋友去呢间餐厅食野聚会,食完仲可以继续去行街,非常期待今次!酸汤肥牛拉面****(8.5/10)一上台已经被他吸引住!呢个面好有日式风味!汤底饮落去有豆香味,仲有酸酸甜甜嘅酱油味,肥牛好薄好香口,两者好夹。第一次食呢种拉面,口感爽口弹牙,而且好入味。吉列炸蚝****(9.6/10)外面焦香,入面juicy丰富满溢,有好香嘅味道!外皮金黄酥酥脆脆一口咬下多汁可口~脆皮薄薄而内里多汁,味道偏咸香,越吃越滋味,蚝本身非常之幼滑,咬落去仲系热辣辣既,真系正,点少少自己酱就更加完美喇!芒果梳打QQ****(9.2/10)呢个饮品都唔错,酸酸甜甜甘。芒果梳打🥤,以清新挥春嘅黄金色泽🌄迎接眼前,彷佛夏日嘅阳光缓缓洒落,令人心境舒畅。举杯轻啜一口,顿时芒果嘅香甜滋味🥭与梳打水嘅轻快气泡💦完美交织,喺口腔中舞动,打造出嘅不只是饮品,更像是款式瞩目的艺术品🎨。嗅觉先被新鲜芒果嘅天然香气🍃所吸引,接著味蕾经历了一场窝心嘅味觉盛宴,甜而不腻,带点微微嘅酸甜,正好中和暑气与疲劳😌。每一口,都能感觉到芒果细致的果肉与梳打冒泡嘅欢快感触,像是在五彩缤纷的世界🌈中遨游,清凉感觉沁入心脾,彷佛拥
酸汤肥牛拉面****(8.5/10)
吉列炸蚝****(9.6/10)
芒果梳打QQ****(9.2/10)
呢个饮品都唔错,酸酸甜甜甘。
芒果梳打🥤,以清新挥春嘅黄金色泽🌄迎接眼前,彷佛夏日嘅阳光缓缓洒落,令人心境舒畅。举杯轻啜一口,顿时芒果嘅香甜滋味🥭与梳打水嘅轻快气泡💦完美交织,喺口腔中舞动,打造出嘅不只是饮品,更像是款式瞩目的艺术品🎨。嗅觉先被新鲜芒果嘅天然香气🍃所吸引,接著味蕾经历了一场窝心嘅味觉盛宴,甜而不腻,带点微微嘅酸甜,正好中和暑气与疲劳😌。每一口,都能感觉到芒果细致的果肉与梳打冒泡嘅欢快感触,像是在五彩缤纷的世界🌈中遨游,清凉感觉沁入心脾,彷佛拥抱了整个夏天☀。特别系炎炎夏日,𠮶种喝落去凉爽通透、能量立刷新的感受,绝对让人回味无穷🔄,仿佛置身热带果园🏝,跟炎热说再见。芒果梳打不经不觉成为解渴止暑的小确幸,令人心情大好🌟,系任何时候都适合享受嘅一杯好饮品。