餐厅: 初見
资讯:

好耐无夜晚出街食食就要揾间高水准依间吉列牛好出名,而且价钱又合理仲有其他牛拣火锅都好吸引,唔驶一百蚊就有我地叫左一个吉列牛,一个海鲜锅等左一阵就上已经包白饭同溏心蛋吉列牛既脂肪分布好靓,食落口完全唔会感觉到成口油反而系肉质鲜嫩感,牛味唔算好重,但个种juicy 真系好好食块板好够热,所以好易做到块面焦焦地,入面仲系半生熟个种质感再要赞下佢个白饭,珍珠米落落分明,有口感得黎唔会好湿,我地两个都清哂d 饭,系完全估唔到过多阵我个海鲜锅都上左一上已经闻到好浓既龙虾汤味,试饮一啖汤底真系好香浓,味道岩岩好唔会太咸,忍唔住拎左d 汤连做泡饭,超正!!!海鲜都几新鲜,解冻过程都做得几好锅入面都有大量配料,有娃娃菜,椰菜,芋丝,豆腐等等所以系一定食得饱,再加埋食哂成碗饭真系饱到上心口我地平日七点黎到都系岩岩有位之后都有九成满依间质素真系掂!!绝对会番黎食!!
好耐无夜晚出街食

食就要揾间高水准

依间吉列牛好出名,而且价钱又合理

仲有其他牛拣

火锅都好吸引,唔驶一百蚊就有

我地叫左一个吉列牛,一个海鲜锅

等左一阵就上

初见香草吉列牛

已经包白饭同溏心蛋

吉列牛既脂肪分布好靓,食落口完全唔会感觉到成口油

块板好够热,所以好易做到块面焦焦地,入面仲系半生熟个种质感

季节海鲜锅

过多阵我个海鲜锅都上左
一上已经闻到好浓既龙虾汤味,试饮一啖汤底

海鲜都几新鲜,解冻过程都做得几好

锅入面都有大量配料,有娃娃菜,椰菜,芋丝,豆腐等等

所以系一定食得饱,再加埋食哂成碗饭真系饱到上心口

我地平日七点黎到都系岩岩有位
之后都有九成满

依间质素真系掂!!绝对会番黎食!!
2021-03-01