2023-10-03
📍 吉列牛忌廉乌冬专门店呢栋726大厦已经系揾食必去,见🐷仔竟然冇食过吉列牛就带佢黎试吓!—————————————————————❣️ Set 2 $256见个set有晒吉列牛定食+咖哩忌廉乌冬(小辣)+2汽水就决定嗌佢!几抵食!之后见到几乎枱枱都系嗌呢个set!! .🐮 吉列牛定食店员先上铁板,再上个定食set!摆盘好精致,有汤有饭有麻酱豆腐同车厘茄!牛个皮煎一煎完个皮好脆!牛肉好淋,配埋个饭素饭好好食(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵).🥘 咖哩忌廉乌冬(小辣)第一次食好有惊喜!面头好多忌廉,好靓!乌冬同cream捞,成碗谂已经好重奶味好creamy!虽然话小辣,不过🐷觉得韩式咖喱一啲都唔辣!鸡肉都好嫩!.❣️ Citrus Ocean +$18蓝色杯杯好似入左Aquarium咁!好fresh嘅柚子柠檬梳打水,又好饮又打卡able!!.❣️ 鸡软骨饺子 $48🐷一见到餐厅有呢个饺子一定嗌!如果未食过鸡软骨饺子一定要试!因为真系好特别,个馅系鸡软骨,好有咬口!—————————————————————不专业评分👅好味指数: 8/10 💰性价比: 8/10👍🏻推荐: 8/10 ———————————————
📍 吉列牛忌廉乌冬专门店
❣️ Set 2 $256
🐮 吉列牛定食
🥘 咖哩忌廉乌冬(小辣)
❣️ Citrus Ocean +$18
❣️ 鸡软骨饺子 $48
不专业评分
👅好味指数: 8/10
💰性价比: 8/10
👍🏻推荐: 8/10
—————————————————————
🏡地址: 吉列牛忌廉乌冬专门店 (弥敦道) (旺角)
旺角弥敦道726号17楼
👉🏻铜锣湾有分店!
🕑营业时间: 12:00 - 22:00
需要你的支持喔🥺🙆🏻♀