2014-10-06
去完邮轮码头,两大三小去医肚,虽然未够七点,好多餐厅门口已经开始排队!呢间唔使!被安排坐大卡位!好阔落!日式浅木装修,光猛干净!店员好细心,见到有小朋友,已经换定儿童餐具!食品选择都好多!叫了:烧玉子卷--新鲜热腾腾,好厚身唔会硬,蛋味之外仲有甜味!配少少白萝卜蓉食!好味道!温泉玉子冷乌冬--乌冬弹牙,捞埋蛋汁一齐食!又滑又弹!滑蛋猪扒丼--炸猪扒外脆内软,有少少肉汁,滑蛋juicy,夹埋捞珍珠米一齐食!正!刺身沙律--刺身好多款式,鱼肉大粒新鲜!蔬菜爽口,配酸甜柚子汁好开胃!味淋鱼干--烤鱼干热辣辣,点沙律酱食好香口!吉列广岛蚝套餐--炸蚝外脆内软,炸酱薄,无腥味,好juicy!仲可以自己磨芝麻捞吉列酸酱,减低吉列炸物油腻感!套餐珍珠米弹牙,椰菜丝好新鲜juicy,我捞芝麻酱好好味,食多两客!面豉汤够热!味道正常!食完主菜,可以优惠价加甜品!加了两客!朱古力脆脆新地--雪榚少,脆脆多,捞雪榚其实好味,但去到底时无雪榚,就好干,好像食泥沙咁!宇治金时新地--呢个好味,雪榚配甜糯红豆,烟韧绿茶丸子,味道好夹!服务都唔错,店员勤快之外,都几细心,叫人一举手都即刻回应!上菜收碟都好有礼!食物
叫了:
温泉玉子冷乌冬--乌冬弹牙,捞埋蛋汁一齐食!又滑又弹!
味淋鱼干--烤鱼干热辣辣,点沙律酱食好香口!
食完主菜,可以优惠价加甜品!加了两客!
服务都唔错,店员勤快之外,都几细心,叫人一举手都即刻回应!上菜收碟都好有礼!食物好味之外,摆盘都好靓!视觉上都好享受!可以带住班细路都舒服食一餐!